International Lazar Company a castigat concursul Romanian Transport Company of the Year 2016 - Hankook

International Lazar Company a castigat concursul Romanian Transport Company of the Year 2016 - Hankook

27 oct 2016

International Lazăr Company a câștigat concursul Romanian Transport Company of the Year 2016 - Hankook


International Lazăr Company a primit trofeul Romanian Transport Company of the Year 2016 - Hankook, în cadrul Galei Premiilor de Transport, organizată de revista Ziua Cargo, pe data 21 octombrie 2016, la Hotel Alexander, București.

International Lazăr Company și-a adjudecat și Premiile pentru Siguranță Rutieră, pentru IT, pentru Stabilitate Financiară precum și Premiul pentru Management.

Ceremonia a avut loc în prezența peste 300 de reprezentanți ai industriei de transport și logistică și s-a încheiat cu un concert oferit de Ștefan Bănică. Ca în fiecare an, evenimentul a oferit un prilej de întâlnire între cererea și oferta de transport, reprezentând o platformă de unde s-au putut porni afaceri noi, fiind prezenți numeroși transportatori, clienți de transport, precum și furnizori de soluții dedicate acestui segment de piață. Totodată, au fost prezentate rezultatele Barometrului Pieței de Transport și Logistică, realizat de Ziua Cargo și Supply Chain Management Center.

Sursa:

Ziua Cargo:

http://www.ziuacargo.ro/stiri/international-lazar-company-a-castigat-concursul-romanian-transport-company-of-the-year-2016-hankook