Premii


De-a lungul celor 25 de ani de activitate International Lazar Company a castigat nenumarate premii:

  • 2010

Premiul "Compania Europeană de Transport a Anului 2010" a fost acordat pe 11 februarie 2010 la Bruxelles, în cadrul unei Gale de premiere care a reunit peste 1200 de transportatori și reprezentanți ai industriei rutiere și presei de specialitate din întreaga Europă. Aflată în competiție cu alți 5 finaliști din Germania, Suedia, Marea Britanie, Belgia și Olanda, SC Internațional Lazăr Company Srl a obținut un onorant premiu III, dupa reprezentanți ai firmelor de profil din Marea Britanie si Belgia.

 

  • 2012

În data de 09 octombrie 2012 s-a desfașurat etapa finală și gala de premiere a concursului Romanian Transport Company of the Year 2012, organizat de revista Ziua Cargo. INTERNATIONAL LAZAR COMPANY a repurtat o victorie fulminantă, obținând alaturi de locul I si premiile speciale ale juriului pentru : * pregatire profesională, *stabilitate financiară, *IT, precum și premiul de popularitate acordat pe baza voturilor publicului.

 

  • 2013

Premiul "Cel mai eficient manager din transporturi" , acordat de revista Tranzit.

  • 2014

Locul II "Cel mai eficient manager din transporturi" , acordat de revista Tranzit.

  •  2015

 
La ediţia din 2015 a evenimentului Ziarul Financiar Transport&Logistics au fost acordate 6 premii speciale companiilor din domeniu, International Lazăr Company obținând Premiul pentru cea mai mare firma de transport românească.

In cadrul Galei Tranzit, International Lazar Company a obtinut premiul "Cel mai eficient transportator din Romania".

  • 2016

International Lazăr Company a primit trofeul Romanian Transport Company of the Year 2016 - Hankook, în cadrul Galei Premiilor de Transport, organizată de revista Ziua Cargo, pe data 21 octombrie 2016.
International Lazăr Company și-a adjudecat și Premiile pentru Siguranță Rutieră, pentru IT, pentru Stabilitate Financiară precum și Premiul pentru Management.

International Lazar Company a castigat doua premii foarte importante si in cadrul Galei Tranzit 2016, concurs dedicat celor mai mari transportatori din Romania: locul I pentru "Cel mai Eficient Manager de Transport din Romania" si locul al II-lea pentru "Cel mai Eficient Operator de Marfa cu Capital Romanesc". Aceste distinctii atesta inca o data faptul ca International Lazar Company desfasoara activitati de o calitate indubitabila, fapt relevat si prin pozitionarea constanta in topul companiilor de profil.

In data de 25 Noiembrie 2016, in cadrul Galei Revistei TIR, publicatie de renume, cu o vechime de 14 ani in domeniul transportului, S.C. International Lazar Company a castigat premiul pentru "Cea Mai Buna Firma De Transport Marfa".

  • 2018

Internațional Lazăr Company Guyancourt 2018


In Franta, la Guyancourt, in cadrul Galei "Alliance annual Logistics Meeting Guyancourt 2018 am castigat premiul "Operational Excellence" Acest premiu s a acordat International Lazar Company pentru aria mare de acoperire calitate si flexibilitate.