Echipa


Visul unui lider a prins contur atunci cand oamenii ce i s-au alaturat, prin energia, tineretea, adaptabilitatea, spiritul lor de echipa s-au constituit parte a unui sistem prin care s-a nascut, s-a dezvoltat si evolueaza o companie de success/de renume/de marca.

Viziune

Pastrand ritmul de pana acum in dezvoltarea afacerilor firmei urmam strategia apropriata cel mai mult de idealul nostru :

 « Sa fii intodeauna cu un pas inaintea concurentei ».

Partenerii

Partenerii nostri din tara si strainatate ne-au facilitat un schimb de experienta extrem de util, un scenariu concurential intra-grup, provocator si stimulativ, un mediu de lucru inovator, din ce in ce mai performant. Impreuna ne-am insusit psihologia activitatii de grup in mediul de afaceri romanesc.

Dezvoltarea

O gestiune corecta a resurselor asigura un anume nivel de siguranta si continuitate a afacerilor noastre. Dar acest concept ne permite si dezvoltarea unor segmente noi de activitate: intretinere si reparatii de autovehicule, ITP autorizat RAR, spalatorie, constructii, logistica, statie de alimentare cu combustibil.