Premii ZF Transport&Logistics Summit 2015

Premii ZF Transport&Logistics Summit 2015

17 mar 2015

Premii ZF Transport&Logistics Summit 2015

În premieră, la ediţia de anul acesta a evenimentului ZF Transport&Logistics au fost acordate 6 premii speciale companiilor din domeniu, INTERNATIONAL LAZĂR COMPANY obtinand Premiul pentru cea mai mare firma de transport românească

DESPRE EVENIMENT

Care sunt noile provocari determinate de o piata care se extinde in special datorita exporturilor?
In ultimii ani companiile de logistica au realizat investitii majore in extinderea spatiilor de depozitare pentru a face fata in special cererii din partea producatorilor de pe piata locala, investitii care trebuie amortizate in perioada urmatoare.
In contextul in care Romania a inregistrat o crestere economica de 3,5% in 2013 si 2,8% in primele noua luni ale lui 2014 si in care cele mai multe companii produc bunuri industriale pentru export, componenta de logistica si transport participa activ la acest avant.
Piata transporturilor, evaluata la peste 7 miliarde de euro in cazul celor de marfuri si la aproape doua miliarde de euro in cazul celor de persoane, a fost sustinuta inclusiv de catre companiile de logistica, care si-au consolidat businessul si au realizat investitii in noi depozite si centre logistice.
TEME DE DISCUŢIE
• Care sunt oportunitatile de crestere in 2015 pentru firmele de transport si logistica?
• Care sunt problemele cu care se confrunta in prezent aceste companii in Romania si ce ajutor poate oferi statul in acest caz?
• Cum schimba strategia transportatorilor si logisticienilor noile tronsoane de autostrada inaugurate in 2014 si ce urmeaza a fi inaugurate in 2015?
• Transport feroviar: Cum se imparte piata de transport feroviar intre operatorii privati? Ce se va alege de CFR Marfa?
• Traficul de pasageri cu trenul, in scadere in ultimii zece ani. Cand va fi modernizata infrastructura, cand vor circula trenurile cu viteze mai mari mari de media de 45 km pe ora?
• Trafic aerian: Unde se indreapta piata aeriana, ce strategie va eficientiza operatiunilor companiilor trafictionale, cand vor recastiga cota de piata pierduta in fata low-costilor?

http://evenimente.zf.ro/eveniment-zf-transport-logistics-summit-15-13799683/despre-eveniment-13799361